konferens

CSR Västsverige väljer Lindholmen Conference Centre

som strategisk partner för utbildningar, seminarier och konferenser!

CSR Västverige, Sveriges största sektoröverskridande nätverk för samhällsansvar och hållbart företagande har under hösten valt att teckna ett samarbetsavtal med Lindholmen Conference Centre, som drivs av Chalmers Konferens & Restauranger

Samarbetet innebär att man förlägger merparten av de utbildningar, seminarier och konferenser man arrangerar på Lindholmen; en knytpunkt ur både ett strategiskt och geografiskt perspektiv som ger goda förutsättningar för innovativa och värdeskapande möten.

”För oss var det viktigt att hitta en partner som lägger stor vikt och värde i de frågor vi brinner för, och där passade Chalmers Konferens & Restauranger väl in i bilden. Deras arbete och engagemang i kombination med att de kunde erbjuda en lösning som både möter våra hållbarhetskrav och är kostnadseffektiv gjorde vårt val enkelt.” säger Zandra Jönsson, kommunikatör och projektledare på CSR Västsverige.

capture

 

Är du nyfiken på CSR Västsverige och hur din organisation kan bidra till en region där alla verksamheter tar ansvar och gör skillnad för världen? Klicka här