På Lindholmspiren finner du snart ytterligare en lokal signerad Lindholmen Conference Centre.

Detta är en lokal för dig som vill visa upp dig från din bästa sida och imponera ljudmässigt på din publik. Du kanske vill visa din senaste lansering eller bjuda in till pressträff. Du kanske är ett företag som vill synas och höras på Lindholmen? Decibel är fönstret ut till människorna och företagen som verkar här. Med sitt strategiska läge och stora skyltfönster mitt på Lindholmen Science Parks gågata är du mitt i centrum. Kanske du vill skapa ett show room, verka med ett pop-up kontor några dagar i veckan eller spela in en livepodd framför publik? Möjligheterna är många.

Teknikmässigt? Det är enkelt, snyggt och med kvalitet.

Här hittar du ett unikt ljudsystem från Dynaudio och Yamaha. 7.2-surroundsystem med infällda högtalare ur S4-serien från danska Dynaudio. Ett av världens mest framstående och välrenommerade ljudföretag. Kraftfull referensförstärkare, Yamaha RX-A3080, med fantastisk dynamik och alla moderna streamingmöjligheter.

Decibel är namnet och kommer stå helt klart i slutet av februari, men redan nu går det bra att börja boka lokalen.

För visningar hör gärna av dig till vår försäljningsansvarige helena.olofsson@chalmerskonferens.se

Läs mer om Decibel på vår hemsida eller kontakta vår bokning på Lindholmen på 031-772 39 50 eller bokninglindholmen@chalmerskonferens.se