Värsta arbetsplatsen jag har varit på så var det fullt krig mellan säljarna och annonsavdelningen. Det gick så långt att det var slagsmål efter arbetstid mellan de anställda, något VD:n tyckte var okej. Kanske inte förvånande att organisationen också var i finansiell kris.

Men det finns enkla verktyg att undvika att hamna där, trots det är konflikter på jobbet vanliga. Många av verktygen är de samma som är bra om man vill undvika negativ stress och det finns ett tydligt samband. På morgonen den 14 mars kan du få veta mer om hur du kan minska stressen och konflikterna och få med dig konkreta tips att ta med till jobbet och även till vardagen i övrigt.

Vi kommer att prata om stress och konflikthantering, hur du får jobbiga människor att bli härliga personer att ha att göra med, hur du gör när konflikten är på väg eller redan blommat ut och hur du gör när du känner att du inte hinner med. Och hur allt det hänger ihop.

Ledarskapsföreläsaren Gunnar Söderberg kombinerar arbete med Social arbetsmiljö med tankar om stresshantering för att hjälpa er att hjälpa till att skippa konflikterna på jobbet. Ha en trevlig morgon och lär dig något om hur du får hela dagen att vara lugn och konfliktfri. När Gunnar inte föreläser på Lindholmen arbetar han som inspirationsföreläsare och upplevelsedesigner på Lekreativ. I grunden är han kommunikatör och chef som älskar att jobba med att hjälpa människor.

Var: Lindholmen Conference Centre – lokal Decibel – Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 5
Tid: Torsdagen 14 mars 7:30-09:00
OSA senast 12 mars på denna länk här.

Gallery