Boka årets julfirande!
2019-11-05
event

Vad du än väljer har vi julfirandet för dig och dina kollegor. Allt från en afton i akademisk och högtidlig atmosfär för det större sällskapet i Kårrestaurangen eller för den mindre gruppen på restaurang Hyllan. Hos Chalmers konferens och restauranger på Johanneberg kör vi vår tolkning av julbord när den är som bäst och godast!

Söker du moderna och större lokaler så finner du dessa på Lindholmen Science Park. Här hittar du arrangemangsmöjligheter i olika format för upp till 450 gäster. Våra projektledare hjälper dig hela vägen från första kontakt till att skapa julmåltiden för dig och dina kollegor som ni länge vill minnas.

Läs mer om våra julbord här

Vår vackra restaurang Wijkanders på Vera Sandbergs Allé satsar dessutom i år extra mycket på ett grönt julbord. Läs mer på restaurang Wijkanders hemsida

Gallery