Julfirande på vårt vis

Vad du än väljer har vi julfirandet för dig och dina kollegor. Allt från en afton i akademisk och högtidlig atmosfär för det större sällskapet i Kårrestaurangen eller för den mindre gruppen på restaurang Hyllan. Hos Chalmers konferens och restauranger på Johanneberg kör vi vår tolkning av julbord när den är som bäst och godast!

Söker du moderna och större lokaler så finner du dessa hos oss på Lindholmen Science Park. Här hittar du arrangemangsmöjligheter i olika format för upp till 450 gäster. Våra projektledare hjälper dig hela vägen från första kontakt till att skapa julmåltiden för dig och dina kollegor som ni länge vill minnas.

Vår vackra restaurang på Vera Sandbergs Allé satsar dessutom i år extra mycket på ett grönt julbord. Läs mer på restaurang Wijkanders hemsida

 

Jul på Lindholmen

Välkommen till en stämningsfull kväll i våra moderna och stora lokaler på Lindholmspiren. Här väljer du mellan vår tolkning av julbuffé eller julmiddag.

Vi anpassar ert arrangemang efter de lokaler vi har i vårt hus. Lindholmen konferenshall rymmer 450 gäster vid långbord och 320 vid runda bord. I lokalen finns såväl stor scen som modern teknik för att skapa stämningen för kvällen.

L´s Kitchen är till vardags vår lunchrestaurang som vi kvällstid dukar upp för större sällskap upp till 220 personer. Önskas underhållning går det bra att ta in scen och teknik.

L´s Resto är affärslunchrestaurangen, med egen ingång och stora fönster ut mot vattnet. Här sitter sällskap upp till 150 personer. Vill man ha underhållning går det bra även här att ta in scen och teknik.

I samtliga lokaler finns det möjlighet till bar. Våra projektledare hjälper dig hela vägen från första kontakt till att skapa julmåltiden för dig och dina kollegor som ni länge vill minnas.

När: 25 nov - 21 december 2019

Julbuffé:
Vår tolkning av julens favoriter. Julbuffén inkluderar alkoholfri välkomstglögg och pepparkakor, julbordsbuffé, gottebord med frukt, konfekt & choklad.

Pris: Från 369 kr ex moms per person

Julmiddag:
Perfekt för er som vill äta lite mer och som vill rucka på buffétraditionen. Julmiddagen inkluderar alkoholfri välkomstglögg och pepparkakor, förrättsbuffé (dukas upp på bordet), Varmrätt (samtliga i sällskapet väljer en varmrätt), Dessert & hemkokt julgodis.

Pris: Från 430 kr ex moms per person

Julbuffé lunch i L´s Resto – serveras 16–20 december
Vår tolkning av julens favoriter i lunchformat. Julbuffén inkluderar alkoholfri välkomstglögg och pepparkakor, julbordsbuffé, gottebord med frukt, konfekt & choklad. Obs! Går ej abonnera. Öppet för andra lunchgäster.

Pris: 296 kr ex moms per person

Dryckespaket:

Lilla dryckespaketet 185 kr ex moms (1 öl/1 glas vin, 5 cl snaps, kaffe)

Stora dryckespaketet 225 kr ex moms (2 öl/2 glas vin, 5 cl snaps, kaffe)

Välkommen med din förfrågan

bokninglindholmen@chalmerskonferens.se eller ring 031-772 39 50.

 

Jul på Johanneberg

Välkommen till en afton i akademisk och högtidlig atmosfär. Hos Chalmers konferens och restauranger på Johanneberg kör vi vår tolkning av julbord när den är som bäst och godast!

Kårrestaurangen rymmer vid julbord upp 500 gäster vid långbord. Önskas underhållning går det bra att ta in en mindre scen och teknik, beroende på önskemål.

Vår affärslunchrestaurang Hyllan dukas kvällstid upp för sällskap upp till 80 personer.

Vi hjälper er med vårt engagemang och breda kunskap om mat och dryck att skapa en minnesvärd kväll för ert julfirande.

Välkommen till jul på Chalmers!

När: 25 nov - 21 december 2019

Julbuffé:
Pris: från 369 kr per person ex moms

Inkluderar alkoholfri välkomstglögg, vår tolkning av julbuffé, dessertbord.

Julinspirerad lunch på Hyllan – serveras 16–20 december
Vår tolkning av julens favoriter i lunchformat. Lunchmenyn inkluderar både en kall förrättstallrik och en varm varmrättstallrik från ett klassiskt julbord, samt en lite julig dessert & kaffe. Går ej att abonnera för lunch, öppet för andra gäster.

Pris: 240 kr ex moms per person

Dryckespaket:

Lilla dryckespaketet 185 kr ex moms (1 öl/1 glas vin, 5 cl snaps, kaffe)

Stora dryckespaketet 225 kr ex moms (2 öl/2 glas vin, 5 cl snaps, kaffe)

Välkommen med din förfrågan på

bokningjohanneberg@chalmerskonferens.se eller ring 031-772 39 50.