Bokningsförfrågan

Just nu erbjuder vi större lokal till samma pris!

I oktober och november ser vi att intresset för att mötas fysiskt ökar, men behovet av större lokaler med avstånd mellan deltagarna medför att de interna lokalerna inte alltid räcker till!
Därför erbjuder vi just nu på båda våra anläggningar, samma pris men större lokal! Välkommen med din förfrågan i formuläret – skriv “större lokal erbjudande” i meddelanderutan nedan.

Välkommen till oss på Chalmers Konferens & Restauranger!

Chalmers Conference Centre

 

Vår anläggning befinner sig i en akademisk miljö, där vi har stora möjligheter att sända ut ditt budskap med närheten till forskningen. Varför inte bjuda in en gästtalare från Chalmers?  Våra lokaler är anpassade för att både sända ut digitalt men även fysiska möten på plats upp till 450 personer i den största lokalen. Läs mer om våra möjligheter på Chalmers Conference Centre här.

Lindholmen Conference Centre

I hjärtat av Lindholmen Science Park finns vår högteknologiska anläggning anpassad för att förmedla budskap digitalt och fysiskt. I området finns över 380 bolag, alla kopplade till innovation genom gränslöst samarbete. Bjud in och sänd ut från händelsernas centrum, vi har lokaler anpassade för studio-sändning upp till 600 personer i publiken.  Läs mer om våra möjligheter på Lindholmen Conference Centre här.

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950


Bokningskategori:*
Anläggning:*
Antal gäster:

Namn:*
Telefon:*
Företag:

E-post:*
Datum:*
Tid:

Meddelande: