VÄLKOMMEN TILL MÖJLIGHETERNAS HUS – KONFERENSLOKALER I GÖTEBORG!

Chalmers Konferens & Restauranger erbjuder några av de modernaste konferenslokalerna i Göteborg. Oavsett om ni vill vara ett stenkast från Avenyn och Götaplatsen eller ha närheten till vattnet vid kajerna på Lindholmen. Våra två anläggningar gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av konferenslokaler i Göteborg.

Söker du något mindre, mer intimt och historiskt har vi även ett nära samarbete med Chalmersska Huset på Södra Hamngatan. Läs mer om deras lokaler här.

Kontakt

Bokningen

031-772 39 50
bokning@chalmerskonferens.se

Konferenslokaler

Att arrangera er konferens hos oss ger er stora valmöjligheter då vi bedriver två st konferensanläggningar i Göteborg. Vår största konferenssal på Chalmers Johanneberg, RunAn, har plats för 450 personer i en klassisk gradängsittning (bio). Därutöver har vi även Palmstedt för 270 platser, Scania med plats för 80 pers samt våra 4 st seminarierum som tar 30 personer per rum.

På Lindholmen Conference center belägen på Lindholmen Science Park tar vår största lokal, Lindholmens Konferenshall 600 personer i biosittning. Därutöver har vi Pascal 150 pers, Tesla 60 pers, Kelvin 50 pers alla med biosittning. Newton vårt trevliga styrelserum för 24 pers samt 5 st grupprum för upp till 12 pers.

Vi kan även erbjuda utmärkta mingelytor för allt från minimässor, utställningar, middagar och mottagningar. Båda anläggningarna ligger strategiskt bra med goda kommunikationer.

Då vi har många olika lokaler på våra två konferensanläggningar i Göteborg, så har vi också många möjligheter att erbjuda passande lokaler till just din konferens, så hör av dig med ditt behov så hjälper vi dig hitta rätt!

Våra restauranger

Våra restauranger har erkänt duktiga kockar som bara arbetar med högklassiga råvaror. Vi jobbar med hållbara måltider som bland annat innebär att våra basråvaror är ekologiska (Mjölk, ägg, frukt, spannmålsprodukter samt te och kaffe)

På Johannebergs- och Lindholmen området driver vi, över tiotalet, olika café- och restaurangverksamheter. Vi serverar ca 1500 personer varje dag i våra två lunchrestauranger. Utöver detta serverar vi även maten till samtliga konferensgäster i några av våra många foajéer eller så intar de sin lunch i någon av våra affärslunchrestauranger. Kvällstid arrangerar vi flärdfulla banketter, middagar och fester för hundratals gäster. Vi har kapacitet att ta upp till 700 gäster på sittande på middag. Vår kompetens och erfarenhet är en garanti för en lyckad middag!

Hållbara konferenser

Läs mer om våra hållbara konferenser här.

  BOKNINGSFÖRFRÅGAN

  Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950

  Bokningskategori:*

  Anläggning:*

  Antal deltagare:

  Namn:*

  Telefon:*

  Företag:

  E-post:*

  Datum:*

  Tid:

  Meddelande:

  Kontakt

  Bokningen

  031-772 39 50
  bokning@chalmerskonferens.se

  newslatter