S.M.A.K

S.M.A.K - Namnet förkortar och sammanfattar det koncept som efterfrågats av både studenter och anställda; Samhällsbyggnad – Miljö – Arkitektur – Kafé.

S.M.A.K. ligger i nyrenoverade samhällsbyggnadshuset och är ett take away kafé. Utbudet består av sedvanligt kaféutbud så som kaffe, kakor, smörgåsar, glass, sallader, varm lunch och självklart vårt egenproducerade Go Fresh sortiment.

S.M.A.K. kommer att vara ett hållbart kafé genom att tex.

  • Märka våra lunchrätter med ett kalkylerat CO2-utsläpp på alla varma maträtter. Målet med detta är att långsiktigt servera mat som är mer hållbar samt att informera våra gäster och medarbetare om matens miljöpåverkan.
  • Erbjuda våra gäster möjligheten att köpa sin mat i en rostfri matlåda med ett smart pantsystem vilket kommer att minska engångsmaterialförbrukningen.
  • Vi är miljödiplomerade enligt Svensk miljöbas. Att miljödiplomera sin verksamhet innebär att ett vi har ett miljöledningssystem enligt kraven i Svensk Miljöbas. Miljöledningssystemet är ett verktyg för att skapa ordning och reda i miljöarbetet och minska verksamhetens miljöbelastning.

S.M.A.K. har öppet från och med den 14 augusti och har öppet 07,45-16,30 under vardagar och terminstid.

Följ oss på Facebook för att få dagliga uppdateringar och ta del av aktuella erbjudanden.

Espresso

Hembakat

Kvalitet

newslatter