BOKNINGSFORMULÄR STUDENTCATERING
Fyll i era önskemål i nedanstående formulär så återkommer vi med en bekräftelse senast påföljande vardag. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss på bokningjohanneberg@chalmerskonferens.se eller på 031 – 772 3950
Namn:*
Telefon:*
Kund/Förening:*
E-post:*
Önskat leveransdatum:*
Tid:*
Komponera din egen varmrätt och om du vill, komplettera med tillbehör och/eller dessert Du har som mest möjlighet att beställa ett val under varje rubrik
Huvudrätt:* – Välj ett alternativ –Örtmarinerad lax (filé i bit)Varmrökt lax (filé i bit)Pannbiff (laktos, gluten, ägg)Lammfärsbiff (laktos, gluten, ägg)Helstekt kotlettrad (hel bit)KycklingfiléRostbiff (skivad)Entrecote (hel bit)Oxfilé (hel bit)Fläskfilé (hel bit)Lammstek (skivad)Kycklinggryta (krämig)(laktos)Vegansk gryta (asiatisk soja & böngryta)
Antal kg:
Veg.alternativ:* – Välj ett alternativ –Vegetarisk biff med tomatsås (innehåller inte någon rå frukt eller gluten, kan innehålla sojaprotein)Tzayspett med sötstark sås (gluten)Pulled OumphVegansk biff (Chalmers)FalafelVegoschnitzel (Gluten)Quornfile (vegetarisk)
Till huvudrätt:* – Välj ett alternativ –Potatisgratäng (laktos)Rotfruktsgratäng (laktos)Potatissallad klassisk (krämig)(ägg)Potatissallad vinaigrette (klar)Råstekt potatisPasta (gluten)RisJasminrisPotatiskaka (smör)
Sås till huvudrätt:* – Välj ett alternativ –RödvinssåsPepparsås (laktos)Svampsås (laktos)Ädelostsås (laktos, löpe)Tomat & basilikasåsRöd currysås (skaldjur)Örtsås (ägg)Vitvinssås (laktos)Skaldjurssås (laktos, skaldjur)
Antal liter:
Tillbehör:* – Välj ett alternativ –Marinerade grönsakerGrekisk sallad (laktos)Bulgursallad (gluten)Tomat & mozzarellasallad (laktos, löpe)Grönsallad
Antal styck:
Bröd:* – Välj ett alternativ –Bröd & smör (gluten, laktos)
Desserter:* – Välj ett alternativ –Morotskaka (gluten, laktos)Brownie (gluten, laktos, nötfri men vi är inte ett nötfritt kök)Mjölkchoklad pannacottaFruktsalladTryffel (laktos)
Tillbehör till dessert:* – Välj ett alternativ –BärsåsVispad grädde (laktos)
Meddelande:
Δ
Subscribe to our newsletter to stay updated
Email