MIDDAGAR & ARRANGEMANG 

Chalmers Konferens & Restauranger hjälper er till ett lyckat företagsevenemang i Göteborg! Hos oss kan ni ordna både större och mindre evenemang och njuta av en festlig kväll tillsammans.  Hyr en av våra många olika festvåningar i Göteborg och skapa en stämningsfull bankett med ståtliga långbord eller en skönt avslappnad känsla med öar av bord.

Här nedanför hittar du alla våra olika matsalar och eventytor samlade.  Varmt välkommen att kontakta oss på telefon 031 – 772 39 50 eller på bokning@chalmerskonferens.se.

Kontakt

Bokningen

031-772 39 50
bokning@chalmerskonferens.se

Chalmers Johanneberg

I Chalmers Kårhus och på campus erbjuder vi fyra olika festvåningar; Kårrestaurangen, Restaurang Hyllan, Volvofoajén eller Wijkanders.

Kårrestaurangen erbjuder en variation av möjligheter till middagar, galor, banketter och event upp till 700 personer. 

Restaurang Hyllan är vår restaurang på andra våningen som passar perfekt för privata middagar. Lokalen kan enkelt anpassas mellan 25 och 100 personer som önskar en avslappnad atmosfär.

Volvofoajen är foajén i anslutning till vårt auditorium RunAn och är perfekt för mingel eller. En foajé på tre våningar för upp till 450 personer.

Läs mer...

Om du behöver teknisk utrustning för underhållning tar vi gärna in scen och ljud mot en extra kostnad. Vi hjälper dig skapa den rätta atmosfären.

.

Wijkanders är vår passande festvåning för middagar, bröllop och företagsevents upp till 150 personer.

Läs mer...

Vi hjälper gärna till med att skräddarsy din meny tillsammans med våra ambitiösa kockar. Med öga för detaljer, kvalitet och leverans. Välkomna att kontakta oss på Wijkanders.

 

 

 

Mat & Dryck

En härlig festmåltid utgör ofta det centrala vid ett event. Våra kockar komponerar all mat med stor omsorg och vår erfarna personal gör också allt för att er dukning och servering ska bli både stilfull och högklassig. Vi erbjuder vi allt från varierande middagsmenyer till lyxigare kvällsmenyér och lättare buffér - serverat i våra unika miljöer vi har i våra festvåningar i Göteborg. Givetvis har vi även ett brett sortiment av snacks, tapas och andra snittar för mingel.

Lindholmen Science Park

På Lindholmen hjälper vi dig att lyckas med ditt företagsevenemang i Göteborg i någon av våra tre olika festvåningar; Lindholmens konferenshall, L´s Resto, L´s Kitchen. Njut av god mat och dryck i den vattennära omgivningen på Lindholmen

Lindholmshallen har en kapacitet för upp till 450 personer som mest för middagar, banketter eller arrangemang. Vi kan även möblera med runda bord när hallen transformeras till festvåning, som man kan skräddarsy med enklare medel för att få den miljö och känsla för ert företagsevent. Hallen passar bra för event där man verkligen vill sätta sin egen prägel på dekor, design och inramning.
L’Resto har en vidunderlig utsikt över älven och hamninloppet, vilket gör restaurangen till en perfekt festvåning för upp till 120 personer med en befintlig bar i lokalen och möblerat för servering. Det finns också plats för en mindre scen, som man kan boka via oss, tillsammans med ev miljöbelysning, ljud och ljus. L´s Resto lämpar sig väldigt väl för mingel och afterwork bjudningar, med ett läge mitt i hjärtat av Lindholmen.
I vår stora öppna yta på gatuplan i Lindholmen Science Park, som dagtid fungerar som lunchmatsal finns stora möjligheter för mingel och kvällsarrangemang, med panoramautsikt över Lindholmen, och med högt i tak, vilket ger en spektakulär inramning på ett företagsevent eller middag.

Mat & Dryck

De rätta mat- och dryckesvalen ramar in och lyfter ert företagsevent. Vi formar alltid alla menyer helt efter era önskemål, och väljer noggrant ut alla råvaror med stor omsorg. Våra kockar komponerar menyer både för större banketter till mindre och medelstora företagsevent. Berätta för oss om ditt arrangemang, så ordnar vi rätt mat och dryck för just ert företagsevent!

UNIVERSEUM

 

Nu erbjuder vi unika middags- och eventytor i den nybyggda restaurangen med en spännande fördrink i akvariehallen eller varför inte ha mingel och event i hela huset?
Kombinera en mat & dryck upplevelse med en guidad visning i huset, en föreläsning eller varför inte utmanas i tankar kring hållbarhet, naturvetenskap och teknik på ett lekfullt sätt?
Läs mer på universeum.se eller ta direktkontakt med oss på 031-772 39 50 bokning@chalmerskonferens.se så berättar vi mer.

 

  BOKNINGSFÖRFRÅGAN

  Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950

  Bokningskategori:*

  Anläggning:*

  Antal gäster:

  Namn:*

  Telefon:*

  Företag:

  E-post:*

  Datum:*

  Tid:

  Meddelande:

  KONTAKT

  Bokningen

  031-772 39 50
  bokning@chalmerskonferens.se

  newslatter