FÖRETAGSEVENEMANG I GÖTEBORG

Chalmers Konferens & Restauranger hjälper er till ett lyckat företagsevenemang i Göteborg! Hos oss kan ni ordna både större och mindre evenemang och njuta av en festlig kväll tillsammans.  Hyr en festvåning i Göteborg och skapa en stämningsfull bankett med ståtliga långbord eller en skönt avslappnad känsla med öar av bord. I våra festvåningar erbjuder vi också härliga möjligheter till underhållning med våra olika scener där vi anpassar belysning, ljud och ljus.

Är du nyfiken på hur du kan utforma ditt företagsevenemang? Nedan har vi samlat lite information om vilka möjligheter som finns i våra olika festvåningar. Känner du dig osäker eller vill ha vägledning direkt, varmt välkommen att kontakta oss på telefon 031 – 772 39 50 eller på bokning@chalmerskonferens.se.

 

JULARRANGEMANG 2020

Läs mer om våra jularrangemang på respektive anläggning nedan:

Jul på Lindholmen
Jul på Wijkanders
Jul på Chalmers

Kontakt

Helena Olofsson (Föräldraledig)
Eva Tobisson (Vikarie)

Försäljningsansvarig
031-772 39 90
eva.tobisson@chalmerskonferens.se

Pernilla Bylund

Projektledare Johanneberg
031-772 39 50
bokningjohanneberg@chalmerskonferens.se

Malin Johnsson

Projektledare Lindholmen
031-772 39 50
bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

Chalmers Conference Centre

Välj Chalmers Conference Centre för ditt företagsevenemang i Göteborg och utforma ditt evenemang i någon av våra fyra olika festvåningar; Kårrestaurangen, Restaurang Hyllan, Volvofoajén eller Wijkanders.

Kårrestaurangen erbjuder en variation av möjligheter till middagar, banketter och evenemang upp till 700 personer.

Läs mer...

Om du behöver teknisk utrustning för underhållning finns möjligheterna att ta in scen och ljud mot en extra kostnad. Vi hjälper dig gärna med detta för att skapa den rätta atmosfären.

.

Restaurang Hyllan är vår restaurang på andra våningen som passar perfekt för privata middagar. Lokalen kan enkelt anpassas mellan 25 och 100 personer som önskar en avslappnad atmosfär.

Volvofoajen är foajén i anslutning till vårt auditorium RunAn och är perfekt för mingel eller. En foajé på tre våningar för upp till 450 personer.

Läs mer...

Om du behöver teknisk utrustning för underhållning tar vi gärna in scen och ljud mot en extra kostnad. Vi hjälper dig skapa den rätta atmosfären.

.

Wijkanders är vår passande festvåning för middagar, bröllop och företagsevents upp till 150 personer.

Läs mer...

Vi hjälper gärna till med att skräddarsy din meny tillsammans med våra ambitiösa kockar. Med öga för detaljer, kvalitet och leverans. Välkomna att kontakta oss på Wijkanders.

 

 

 

Festmenyer

En härlig festmåltid utgör ofta det centrala vid ett event. Våra kockar komponerar all mat med stor omsorg och vår erfarna personal gör också allt för att er dukning och servering ska bli både stilfull och högklassig. På Chalmers Conference Centre erbjuder vi allt från varierande middagsmenyer till lyxigare kvällsmenyér och lättare buffér  - serverat i våra unika miljöer vi har i våra festvåningar i Göteborg. Givetvis har vi även ett brett sortiment av snacks, tapas och andra snittar för mingel. Vi skräddarsyr alltid våra måltider – ingenting är omöjligt!

Här kan du se ett urval av vad vi erbjuder inom mat och dryck på Chalmers Conference Centre.

Lindholmen Conference Centre

På Lindholmen Conference Centre hjälper vi dig att lyckas med ditt företagsevenemang i Göteborg i någon av våra tre olika festvåningar; Lindholmens konferenshall, L´s Resto, L´s Kitchen. Njut av god mat och dryck i den vattennära omgivningen på Lindholmen

Lindholmshallen har en kapacitet för upp till 450 personer som mest för middagar, banketter eller arrangemang. Vi kan även möblera med runda bord när hallen transformeras till festvåning, som man kan skräddarsy med enklare medel för att få den miljö och känsla för ert företagsevent. Hallen passar bra för event där man verkligen vill sätta sin egen prägel på dekor, design och inramning.
L’Resto har en vidunderlig utsikt över älven och hamninloppet, vilket gör restaurangen till en perfekt festvåning för upp till 120 personer med en befintlig bar i lokalen och möblerat för servering. Det finns också plats för en mindre scen, som man kan boka via oss, tillsammans med ev miljöbelysning, ljud och ljus. L´s Resto lämpar sig väldigt väl för mingel och afterwork bjudningar, med ett läge mitt i hjärtat av Lindholmen.
I vår stora öppna yta på gatuplan i Lindholmen Science Park, som dagtid fungerar som lunchmatsal finns stora möjligheter för mingel och kvällsarrangemang, med panoramautsikt över Lindholmen, och med högt i tak, vilket ger en spektakulär inramning på ett företagsevent eller middag.

Festmenyer

De rätta mat- och dryckesvalen ramar in och lyfter ert företagsevent. Vi formar alltid alla menyer helt efter era önskemål, och väljer noggrant ut alla råvaror med stor omsorg. På Lindholmen Conference Centre komponerar våra kockar menyer både för större banketter till mindre och medelstora företagsevent. Berätta för oss om ditt arrangemang, så ordnar vi rätt mat och dryck för just ert företagsevent!

Här kan du se ett urval av vad vi erbjuder inom mat och dryck på Lindholmen Conference Centre.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950


Bokningskategori:*
Anläggning:*
Antal gäster:

Namn:*
Telefon:*
Företag:

E-post:*
Datum:*
Tid:

Meddelande:


Kontaktpersoner

Helena Olofsson (Föräldraledig)
Eva Tobisson (Vikarie)

Försäljningsansvarig
031-772 39 90
eva.tobisson@chalmerskonferens.se

Pernilla Bylund

Projektledare
031-772 39 50
bokningjohanneberg@chalmerskonferens.se