KÅRKORT

För att få rabatt på ditt kort krävs det att kortet är laddat med pengar. Du kan ladda ditt kort via vår webb-tjänst (minst 200 kr) eller i någon av våra bemannade kassor (minst 400kr). Via web-tjänsten registrerar du ditt kort med namn och mejladress vid första laddningstillfället. Det finns också möjlighet att teckna dig för periodiska laddningar vilket som gör att ditt kort fylls automatiskt på när saldot understiger ett visst värde.

Dataskyddslagen 

Vi värnar om din integritet och du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter och vi utgår från gällande dataskyddslagstiftning.
Du ska veta hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vi använder dem till, vilka som får ta del av dem och under vilka förutsättningar samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter.
Vi behandlar dina personuppgifter för att fullfölja våra förpliktelser som kund hos oss. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.

Samtycke
I och med att du registrerar ditt kort så samtycker du till att vi registrerar dina personuppgifter enligt nedan. Du kan välja att använda ditt kort utan personuppgifter genom att ladda ditt kort i någon av våra kassor. I de fall du väljer att inte registrera kortet medför det att vi inte kan spärra ditt kort om du förlorar det.

Vilka uppgifter?
I samband med att du laddar/registrerar ditt kort så registrerar vi ditt namn och mejladress i vårt kassasystem.
Vi använder personuppgifterna för att kunna skicka kvitto vid laddning, kontoutdrag, spärra kortet om du förlorar det samt för att kommunicera information som kan vara dig till nytta som kortinnehavare (såsom förändrade öppettider, nya eller förändrade enheter kopplade till kortet). Vi lämnar inte ut personuppgifterna till någon tredje part förutom de myndigheter vi har en skyldighet mot.

Vem har tillgång till personuppgifterna?
Personuppgifterna behandlas bara av de anställda som behöver tillgång till dem för att kunna utföra arbetet i kundrelationen med dig.

Hur länge sparas dina uppgifter?
Uppgifterna sparas i 5 år från det du sist nyttjade kortet.

Har du frågor kring hur vi hanterar dina personuppgifter, eller vill att vi raderar dina personuppgifter vänligen kontakta:  avreg@chalmerskonferens.se

Om du anser att vi missbrukar/missbrukat dina personuppgifter så kontakta Datainspektionen. Datainspektionen är en myndighet som genom sin tillsynsverksamhet ska bidra till att behandlingen av personuppgifter inte leder till otillbörliga intrång i enskilda individers personliga integritet.

3D Secure

För att kunna ladda ditt kort via nätet behöver ditt bankkort vara anslutet till 3D Secure.
Detta gör du på din internetbank. 3D Secure är en säkerhetsfunktion vid betalning med Visa eller MasterCard på nätet.
3D Secure kallas även Verified by Visa och MasterCard SecureCode.

 Har du några frågor om kårkortet kontakta desk@chalmersstudentkar.se

Mer information finns på Kårservice 

MED ETT LADDAT KÅRKORT FÅR DU FÖLJANDE RABATTER

Lindholmen

 • Rabatt på lunchen, 25 kr i L´S Kitchen och 5 kr på Kokboken.
 • I våra caféer Café C och Kokboken får du riktigt bra rabatter på kaffe och andra utvalda produkter.
 • Rabatt på hela vårt Go Fresh sortiment.

Johanneberg

 • Rabatt på lunchen, 15 kr i Kårrestaurangen och 5 kr i Express, Bibliotekscaféet samt på Bra Nyfiket.
 • I våra caféer J.A. Pripps Pub & Café, Bibliotekscaféet, S.M.A.K, Café Vera och Bra Nyfiket får du riktigt bra rabatter på kaffe och andra utvalda produkter.
 • På J.A Pripps Pub & Café så får du 15 % rabatt på lunchmenyn samt både mat & dryck på kvällsmenyn.
 • På Wijkanders 20-25 kr på lunchrätter. 20% på mat & dryck på kvällsmenyn
 • Rabatt på hela vårt Go Fresh sortiment.

STORE

 • På STORE & Kokboken så får du rabatt på utvalda produkter.

Universeum

 • I restaurangen och caféerna på Universeum  får du 15% rabatt (undantaget barnmatsburkar & klämmisar).

Linsen, Bulten, Café Sigurd & Hedvall.

 • Rabatt på utvalda produkter. Kontakta enheten för mer information.

newslatter