KÅRKORT

För att få kårkortsrabatt på våra enheter på Lindholmen, Johanneberg eller Universeum krävs det att kortet är laddat med pengar och att du har betalat din kåravgift.

Ladda kort och köp varor och tjänster i Kårens App!

Medlemmar i Chalmers Studentkår behöver Kårens App för att kunna ladda kårkort och nyttja möjligheten att köpa varor och tjänster via telefonen.

Du kan ladda ned appen i nedan länkar. Epost adressen är ditt studentkonto (student.chalmers.se). För att aktivera laddning online första gången behöver du klicka på "har du glömt, eller saknar ett lösenord" och skapa ett nytt lösenord. Är du doktorand eller inte har ett aktiverat studentkonto vänligen kontakta Kårservice. Tjänsterna kräver att du har ett svenskt personnummer och SWISH installerat på din telefon.

Ladda ner Chalmers Studentkårs App för IOS 

Ladda ner Chalmers Studentkårs App för Android

Kortet laddas smidigt med Swish, via din smartphone. Förutom det har du möjlighet att se ditt saldo, göra köp och se dina tidigare transaktioner och digitala kvitton. Du kan även ladda ditt kort med betal/kreditkort i samtliga av våra bemannade kassor om du inte har Swish.

 

Support och övriga frågor
Om du har frågor eller behöver hjälp med ditt kårkort ta kontakt med Kårservice.

MED ETT LADDAT KÅRKORT FÅR DU FÖLJANDE RABATTER

Lindholmen

 • Rabatt på lunchen, 54 kr i L´S Kitchen.
 • I våra caféer Café C och Kokboken får du riktigt bra rabatter på kaffe och andra utvalda produkter.
 • Rabatt på hela vårt Go Fresh sortiment.

Johanneberg

 • Rabatt på lunchen, 30 kr i Kårrestaurangen och 5 kr iBibliotekscaféet samt på Bra Nyfiket.
 • I våra caféer J.A. Pripps Pub & Café, Bibliotekscaféet, S.M.A.K, Café Vera och Bra Nyfiket får du riktigt bra rabatter på kaffe och andra utvalda produkter.
 • På J.A Pripps Pub & Café så får du 15 % rabatt på lunchmenyn samt både mat & dryck på kvällsmenyn.
 • På Wijkanders 25-30 kr på lunchrätter. 20% på mat & dryck på kvällsmenyn
 • Rabatt på hela vårt Go Fresh sortiment.

STORE

 • På STORE & Kokboken så får du rabatt på utvalda produkter.

Universeum

 • I restaurangen och caféerna på Universeum  får du 15% rabatt (undantaget barnmatsburkar & klämmisar).

Linsen, Bulten & Hedvalls.

 • Rabatt på utvalda produkter. Kontakta enheten för mer information.

Dataskyddslagen 

Vi värnar om din integritet och du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter och vi utgår från gällande dataskyddslagstiftning.
Du ska veta hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vi använder dem till, vilka som får ta del av dem och under vilka förutsättningar samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter.
Vi behandlar dina personuppgifter för att fullfölja våra förpliktelser som kund hos oss. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.

Samtycke
I och med att du registrerar ditt kort så samtycker du till att vi registrerar dina personuppgifter enligt nedan. Du kan välja att använda ditt kort utan personuppgifter genom att ladda ditt kort i någon av våra kassor. I de fall du väljer att inte registrera kortet medför det att vi inte kan spärra ditt kort om du förlorar det.

Vilka uppgifter?
I samband med att du laddar/registrerar ditt kort så registrerar vi ditt namn och mejladress i vårt kassasystem.
Vi använder personuppgifterna för att kunna skicka kvitto vid laddning, kontoutdrag, spärra kortet om du förlorar det samt för att kommunicera information som kan vara dig till nytta som kortinnehavare (såsom förändrade öppettider, nya eller förändrade enheter kopplade till kortet). Vi lämnar inte ut personuppgifterna till någon tredje part förutom de myndigheter vi har en skyldighet mot.

Vem har tillgång till personuppgifterna?
Personuppgifterna behandlas bara av de anställda som behöver tillgång till dem för att kunna utföra arbetet i kundrelationen med dig.

Hur länge sparas dina uppgifter?
Uppgifterna sparas i 5 år från det du sist nyttjade kortet.

Har du frågor kring hur vi hanterar dina personuppgifter, eller vill att vi raderar dina personuppgifter vänligen kontakta:  avreg@chalmerskonferens.se

Om du anser att vi missbrukar/missbrukat dina personuppgifter så kontakta Datainspektionen. Datainspektionen är en myndighet som genom sin tillsynsverksamhet ska bidra till att behandlingen av personuppgifter inte leder till otillbörliga intrång i enskilda individers personliga integritet.

 Har du några frågor om kårkortet kontakta desk@chalmersstudentkar.se

Mer information finns på Kårservice 

newslatter