FÖRETAGSEVENEMANG I GÖTEBORG

Chalmers Konferens & Restauranger hjälper er till ett lyckat företagsevenemang i Göteborg! Hos oss kan ni ordna både större och mindre evenemang och njuta av en festlig kväll tillsammans.  Hyr en festvåning i Göteborg och skapa en stämningsfull bankett med ståtliga långbord eller en skönt avslappnad känsla med öar av bord. I våra festvåningar erbjuder vi också härliga möjligheter till underhållning med våra olika scener där vi anpassar belysning, ljud och ljus.

Är du nyfiken på hur du kan utforma ditt företagsevenemang? Nedan har vi samlat lite information om vilka möjligheter som finns i våra olika festvåningar. Känner du dig osäker eller vill ha vägledning direkt, varmt välkommen att kontakta oss på telefon 031 – 772 39 50 eller på bokning@chalmerskonferens.se.

Kontakt

Helena Olofsson

Försäljningsansvarig
031-772 39 90
helena.olofsson@chalmerskonferens.se

Pernilla Bylund

Projektledare Johanneberg
031-772 39 50
bokningjohanneberg@chalmerskonferens.se

Malin Johnsson

Projektledare Lindholmen
031-772 39 50
bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

Chalmers Conference Centre

Välj Chalmers Conference Centre för ditt företagsevenemang i Göteborg och utforma ditt evenemang i någon av våra fyra olika festvåningar; Kårrestaurangen, Restaurang Hyllan, Volvofoajén eller Wijkanders.

Kårrestaurangen erbjuder flera olika möjligheter för middagar, banketter och arrangemang, med uppdukningar för upp till 700 personer!:

Läs mer...

I kårrestaurangen har vi möjlighet att bygga upp en scen i kortsidan av festlokalen och givetvis kan vi boka ljud och ljus via oss för eventuella scenframträdande. Vi rekommenderar även att man bokar extra interiörbelysning för att få en snygg inramning vid ditt företagsevent eller arrangemang.

Restaurang Hyllan är vår restaurang en trappa upp i kårhuset som kan nyttjas som festvåning. Restaurangen är perfekt för slutna middagssällskap från 25 upp till 100 personer, som vill ha en lugn och stämningsfull sittning.

Volvofoajén nyttjas oftast i samband med konferens i RunAn (vår största konferenssal) och då ofta för mingel med en maxbegränsning på tre plan om 450 personer.

Läs mer...

Det går dock utmärkt att använda Volvofoajén som en festvåning för företagsevent och arrangemang. Vid en sittande bankett eller middag finns det plats för 200 personer på långbord. Vid en sittande tillställning tillkommer en möbleringskostnad samt eventuell lokalhyra.

Wijkanders festvåning har möjlighet anordna fester, bröllop, konferensmiddagar eller mingelmiddagar med olika former av musikarrangemang eller tillställningar, för upp till 150 sittande gäster.

Läs mer...

Vi tillgodoser era önskemål och behov med menyanpassade förslag med fokus på service & kvalité av högkvalitativa maträtter och råvaror. Välkomna att boka Ert arrangemang på Wijkanders festvåning.  

Festmenyer

En härlig festmåltid utgör ofta det centrala vid ett event. Våra kockar komponerar all mat med stor omsorg och vår erfarna personal gör också allt för att er dukning och servering ska bli både stilfull och högklassig. På Chalmers Conference Centre erbjuder vi allt från varierande middagsmenyer till lyxigare kvällsmenyér och lättare buffér  - serverat i våra unika miljöer vi har i våra festvåningar i Göteborg. Givetvis har vi även ett brett sortiment av snacks, tapas och andra snittar för mingel. Vi skräddarsyr alltid våra måltider – ingenting är omöjligt!
Här kan du se ett urval av vad vi erbjuder inom mat och dryck på Chalmers Conference Centre.

Lindholmen Conference Centre

På Lindholmen Conference Centre erbjuder vi dig möjlighet att anordna ditt företagsevenemang i Göteborg i våra tre olika festvåningar; Lindholmshallen, L’s Resto och L's Kitchen. Njut av god mat och en vacker omgivning med närhet till vattnet längs med kajerna på Lindholmen i Göteborg.

Lindholmshallen har en kapacitet för upp till 500 personer som mest för middagar, banketter eller företagsevenemang i Göteborg. Vi kan även möblera med runda bord när hallen transformeras till festvåning, som man kan skräddarsy med enklare medel för att få den miljö och känsla för ert företagsevenemang. Hallen passar bra för event där man verkligen vill sätta sin egen prägel på dekor, design och inramning.

Läs mer...

I lokalen finns en större scen för framträdande och tal, och vi hjälper givetvis till med kompletterande ljud, ljus osv för att festen ska bli lyckad! I foajén utanför festvåningen har man möjlighet att servera fördrink och samla gästerna inför kvällens arrangemang. Här kan man även ha mingel efter sittningen och sätta upp barer.

L’Resto har en vidunderlig utsikt över älven och hamninloppet, vilket gör restaurangen till en perfekt festvåning för upp till 120 personer med en befintlig bar i lokalen och möblerat för servering. Det finns också plats för en mindre scen, som man kan boka via oss, tillsammans med ev miljöbelysning, ljud och ljus. L´s Resto lämpar sig väldigt väl för mingel och afterwork bjudningar, med ett läge mitt i hjärtat av Lindholmen.

I vår stora öppna yta på gatuplan i Lindholmen Science Park, som dagtid fungerar som lunchmatsal finns stora möjligheter för mingel och kvällsarrangemang, med panoramautsikt över Lindholmen, och med högt i tak, vilket ger en spektakulär inramning på ett företagsevent eller middag.

Festmenyer

De rätta mat- och dryckesvalen ramar in och lyfter ert företagsevenemang i Göteborg. Vi formar alltid alla menyer helt efter era önskemål, och väljer noggrant ut alla råvaror med stor omsorg. På Lindholmen Conference Centre komponerar våra kockar menyer både för större banketter till mindre och medelstora företagsevenemang i Göteborg. Berätta för oss om ditt arrangemang, så ordnar vi rätt mat och dryck för just ert företagsevent!
Här kan du se ett urval av vad vi erbjuder inom mat och dryck på Lindholmen Conference Centre.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950


Bokningskategori:*

Antal deltagare:

Namn:*
Telefon:*
Företag:

E-post:*
Datum:*
Tid:

Meddelande:


Kontaktpersoner

Helena Olofsson

Försäljningsansvarig
031-772 39 90
helena.olofsson@chalmerskonferens.se

Pernilla Bylund

Projektledare
031-772 39 50
bokningjohanneberg@chalmerskonferens.se