Konferensanläggningar > Chalmers

Konferens Göteborg

Konferensanläggningen hittar du i Göteborg ett stenkast från Avenyn och Götaplatsen. Chalmers Conference Centre lämpar sig för dig som behöver en lokal till en konferens, seminarium, mässor eller banketter dessutom med närhet till studenterna på Chalmers Tekniska Högskola.

Digitala möten

I våra lokaler kan du arrangera de flesta varianter av digitala möten. Allt från det mindre uppkopplade mötet till det större streamade möten, "studio-sändningar eller det som kallas "hybridkonferens" med deltagare både på plats och på distans har vi paketlösningar. I RunAn har vi färdiga koncept för streaming av föreläsningar, konferenser och kongresser. I våra seminarierum erbjuder vi en fast installerad lösning  där du enkelt kopplar upp dig med egen dator och plattform mot kamera, mikrofoner och en 86" skärm i lokalen.

 Läs mer om våra digitala seminarierum 

Restaurang och catering på plats

Vi brinner för att leverera god mat och dryck, därför gör vi all vår catering i våra restauranger för att enkelt kunna anpassa måltider efter era behov. Hos oss kan du avnjuta allt ifrån en affärslunch till bankettmiddagar i våra konferenslokaler eller restauranger.

 

 

Kontakt

Ulrika Lutz

Konferensansvarig
031-772 39 50
bokningjohanneberg@chalmerskonferens.se

VÅRA KONFERENSLOKALER

Jämför våra rum

BESÖKSADRESS

Chalmers Konferens & Restauranger
Huvudentrén
Chalmersplatsen 1
412 58 Göteborg

Parkering

Parkering i anslutning till Chalmers Conference Centre finns i P-huset Gröna Mossen, vid Gibraltarvallen längst med Gibraltargatan samt P-huset på Landala.

Tillbaka till startsidan för våra två anläggningar för konferens

  BOKNINGSFÖRFRÅGAN

  Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950

  Anläggning:*

  Antal gäster:

  Namn:*

  Telefon:*

  Företag:

  E-post:*

  Datum:*

  Tid:

  Meddelande:

  Kontakt

  newslatter