CATERING JOHANNEBERG

Till era möten eller arrangemang på Chalmersområdet kan ni beställa vår goda catering. Vi levererar all form av catering på Chalmersområdet, under kontorstid. Hos oss hittar ni ett brett utbud av egenproducerade rätter och bakverk samt produkter från dom bagerier vi valt att samarbetat med, allt för att passa just ert önskemål. Menyerna uppdateras efter säsong höst/vinter och vår/sommar. Vi strävar efter i så stor grad som möjligt jobba med säsongsbetonade varor.

Beställningen önskas 5 vardagar innan leveranstillfället avseende bufféer och mingelmat. Övriga produkter önskas beställning senast 4 dagar innan för att säkerställa möjligheten till leverans.

En leveransavgift på 150kr tillkommer vid varje leveranstillfälle. Det finns också möjlighet att hämta beställningen i Kårhuset.

Eventuella allergier eller specialkost meddelas vid bokningstillfället.

Vid bokningstillfället är det viktigt att ni uppger fullständigt faktureringsadress.

Som ett steg i vårt miljömål mot 2021 där vi går från fossilbaserad plast till fossilfri plast eller alternativa fossilfria material så tar vi nu betalt för de nya fossilfria och nedbrytningsbara engångsbesticken 2:-/förpackning. Förpackningen innehåller kniv och gaffel.

MINGELMAT

CATERING

HEMBAKAT

  BOKNINGSFÖRFRÅGAN

  Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950

  Bokningskategori:*

  Anläggning:*

  Antal deltagare:

  Namn:*

  Telefon:*

  Företag:

  E-post:*

  Datum:*

  Tid:

  Meddelande:

  newslatter