Vi ags av Chalmers Studentkar

KONFERENS I GÖTEBORG

Chalmers Konferens & Restauranger är ett fristående aktiebolag med uppdrag att utveckla och skapa förutsättningar för möten på Chalmers två anläggningar, Johanneberg och Lindholmen. Vi ingår i koncernen Chalmers Studentkårs Företagsgrupp som ägs och drivs av Chalmers Studentkår.

Verksamheten omfattar idag ett flertal restaurang- och caféenheter samt konferensverksamhet i prisbelönta lokaler och arrangemang för upp till 1000 deltagare. Vi vill att alla, oavsett personliga förutsättningar skall kunna besöka oss. För att få en skräddarsydd lösning är du välkommen att kontakta oss för mer information.

 

Vi erbjuder flexibla bokningsvillkor och arbetar enligt Visitas "Safe to visit" protokoll gällande vår konferens & restaurangverksamhet. Vare sig det handlar om ett fysiskt möte med social distansering och extra hygienkrav eller ett uppkopplat digitalt möte för dem som inte kan eller vill delta på plats löser vi det för er. Vill ni sända ut ert budskap helt digitalt? Givetvis har vi även den möjligheten på våra två konferensanläggningar.

Planerar du konferens i Göteborg? Välkommen till oss på
Chalmers Konferens & Restauranger!

newslatter