Konferensanläggningar > Lindholmen

Konferens och evenemang

Konferens i Göteborg

En självklar mötesplats för din konferens i en innovativ och högteknologiskmiljö. Lindholmen Conference Centre är placerat i Lindholmen Science Park som är en inspirerande innovationsmiljö för utveckling.
Konferensanläggningen har möjlighet att ta emot upp till 1000 gäster samtidigt, i flera moderna konferenslokaler, varav många är utrustade med kamera och mikrofon för uppkopplade möten. I våra mötesrum kan du bedriva din konferens med hög flexibilitet i en stimulerande miljö längs älven. Med enkla förbindelser är du på plats efter sex minuter från Göteborgs centralstation och vi har goda parkeringsmöjligheter för din konferens i Göteborg. Läs mer om möjligheterna med våra företagsevent och arrangemang här.

Våra digitala möteskoncept

I våra lokaler kan du arrangera de flesta varianter av digitala och hybridmöten, vilka vi har valt att kategorisera enligt nedan 3 koncept. När det helfysiska mötet ej är möjligt hjälper vi er med lösningar och ger er stöd och rådgivning längs med vägen.

 

PLUG N´PLAY

Plug n´ Play är vårt erbjudande för enklare digitala möten, där du i alla våra mötesrum enkelt kopplar upp dig själv mot en kamera och mikrofon i lokalen som är dessutom är utrustad med en smart-Tv eller projektor/duk. Plug 'n Play är en prisvärd tjänst där du smidigt kombinerar att mötas fysiskt och digitalt, eller helt digitalt.  Givetvis finn möjlighet att boka till mat & dryck efter önskemål.

LÄS MER       BOKNINGSFÖRFRÅGAN 

 

 

STUDIO DECIBEL

Studio Decibel är en inspelningsstudio, där du kan sända ut ditt budskap live, förinspelat eller koppla upp talare på distans. Oavsett ett enkelt eller mer omfattande program finns möjligheterna i Studio Decibel.
Studion på 65 kvm är utrustad med greenscreen vilket möjliggör både stilla och rörligt material som bakgrund. Ljussättning, kamera, ljudupptagning, mjukvara för greenscreen och en dedikerad tekniker finns i lokalen.

LÄS MER       BOKNINGSFÖRFRÅGAN 

HYBRIDMÖTEN

Ett hybridmöte är ett kombinerat digitalt och fysiskt möte. Det finns många olika lösningar men målsättningen är att så många som möjligt ska kunna medverka på likvärdigt sätt vilket kräver tekniska lösningar och tillvägagångssätt. Från 20 till 450 kvm har vi lokaler som alla passar väl till olika typer av hybridmöten. Utöver det skräddarsyr vi den bästa lösningen för teknik och sändningsmjukvara och koordinerar eventet tillsammans med dig.

LÄS MER       BOKNINGSFÖRFRÅGAN 

Restaurang och catering till konferens

Med egen restaurangverksamhet och catering har vi möjlighet att erbjuda dig förstklassiga måltidspaket anordnat på plats anpassat efter dina önskemål. Vi erbjuder allt från välsmakande luncher i vår affärslunchrestaurang, till vällagade mingelluncher i våra konferenslokaler till storslagna bankettmiddagar.

I våra restauranger erbjuder vi dagligen varierade alternativ såsom veganskt, fisk, kött och sallad med möjlighet till specialkost.

Konferens och hotell

Med flera möteslokaler och ett förstklassigt hotell som närmsta granne har vi möjlighet att erbjuda en helhetslösning. På Lindholmen Conference Centre kan du hålla i företagsevent, banketter, teambuilding, kick-off, affärslunch, mässor, lanseringar, frukostseminarium, personalfester, personalaktiviteter och massa mer. En given mötesplats för ert specifika konferenskoncept i Göteborg.

Kontakt

Malin Johnsson

Bokningschef
031-772 39 50
bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

BESÖKSADRESS / LEVERENSADRESS

Chalmers Konferens & Restauranger
Lindholmen Science Park
Lindholmspiren 5
417 56 Göteborg

SÅ KOMMER DU TILL LINDHOLMEN…

…med direktbuss

Det bästa sättet att ta sig till Lindholmen är med buss. Linje 16 går var 3:e minut vid högtrafik på morgonen och på eftermiddagen eller med elbuss linje 55. Från Centralen (Nordstan) till Lindholmen tar det 6-8 minuter. Du kan även ta bussarna 23, 30, 31, 99, 126, 165, 199, 402 och 510. Tre hållplatser ligger i Lindholmen Science Park: Pumpgatan, Regnbågsgatan och Lindholmen. För besökare till Campus Lindholmen och huvudbyggnaden Lindholmspiren 3-5 är närmaste hållplatsen Lindholmen.

…med bil

Lindholmen Science Park ligger nära Göteborgs centrum. Från centralen till Lindholmen tar det endast 5-10 minuter med bil.

Från Hisingsbron, Marieholmstunneln eller Tingstadstunneln

Kör mot Norra Älvstranden till Lindholmsmotet. Tag vänster under järnvägen mot Lindholmen. Tag sedan första vänster in på Lindholmsallén.

Från E6:an, E20 eller riksväg 45

Följ skyltar mot Norra Älvstranden till Lindholmsmotet. Tag vänster under järnvägen mot Lindholmen. Tag sedan första vänster in på Lindholmsallén.

Från Älvsborgsbron

Kör mot Norra Älvstranden genom Lundbytunneln. Följ skyltar mot Norra Älvstranden och sedan Lindholmen.

…med färja

Färjan Älvsnabbare är gratis och går var 10:e minut mellan Stenpiren och Lindholmspiren vardagar mellan kl 07.00-18.00. Resan tar endast några minuter. Du kan även åka Älvsnabben som går mellan Lilla Bommens Hamn -> Stenpiren -> Lindholmspiren -> Slottsberget -> Eriksbergs färjeläge. Där betalar du enligt gängse taxa.

…med cykel

Det är en trevlig tur att ta cykel till Lindholmen. Från centrum tar du enklast Götaälvbron och följer sedan skyltarna mot Lindholmen, som går parallellt med Lundbyleden. Från Centralen tar turen ca 20 minuter. Det går också bra att cykla till någon av färjelägena och ta cykeln på färjan till Lindholmen.

Parkering

Parkering i anslutning till Lindholmen Conference Centre finns utanför huvudbyggnaden, Lindholmspiren 3-5. Mot avgift i automat – 12 kronor i timmen mellan kl 8-22, övrig tid 2 kr per timme.

Parkering finns även i parkeringshuset intill huvudbyggnaden. Besöksparkering på plan 1-2. Mot avgift i automat.

Genom att använda Telefonparkering betalar du bara för din exakta parkeringstid och betalning sker genom ett telefonsamtal eller via appen ”Parkering Göteborg” (Android och IPhone). Läs mer om tjänsten på www.p-bolaget.goteborg.se/telefonparkering

Tillbaka till startsidan för våra två anläggningar för konferens

  BOKNINGSFÖRFRÅGAN

  Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950

  Bokningskategori:*

  Anläggning:*

  Antal gäster:

  Namn:*

  Telefon:*

  Företag:

  E-post:*

  Datum:*

  Tid:

  Meddelande:

  Kontakt

  Malin Johnsson

  Bokningschef
  031-772 39 50

  bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

  newslatter