Konferensanläggningar > Lindholmen

Konferens och evenemang

Konferens i Göteborg

En självklar mötesplats för din konferens i en innovativ och högteknologiskmiljö. Lindholmen Conference Centre är placerat i Lindholmen Science Park som är en inspirerande innovationsmiljö för utveckling.
Konferensanläggningen har möjlighet att ta emot upp till 1000 gäster samtidigt, i flera moderna konferenslokaler, varav många är utrustade med kamera och mikrofon för uppkopplade möten. I våra mötesrum kan du bedriva din konferens med hög flexibilitet i en stimulerande miljö längs älven. Med enkla förbindelser är du på plats efter sex minuter från Göteborgs centralstation och vi har goda parkeringsmöjligheter för din konferens i Göteborg. Läs mer om möjligheterna med våra företagsevent och arrangemang här.

Digitala möten

I våra lokaler kan du arrangera de flesta varianter av digitala möten. I de mindre lokalerna (upp till 25 personer) finns utrustningen fast i lokalen och det ingår givetvis. För större streamade möten, "studio-sändningar eller en aktiv "hybridkonferens" med deltagare både på plats och på distans har vi paketlösningar. Kontakta oss för mer information!

Restaurang och catering till konferens

Med egen restaurangverksamhet och catering har vi möjlighet att erbjuda dig förstklassiga måltidspaket anordnat på plats anpassat efter dina önskemål. Vi erbjuder allt från välsmakande luncher i vår affärslunchrestaurang, till vällagade mingelluncher i våra konferenslokaler till storslagna bankettmiddagar.

I våra restauranger erbjuder vi dagligen varierade alternativ såsom veganskt, fisk, kött och sallad med möjlighet till specialkost.

Konferens och hotell

Med flera möteslokaler och ett förstklassigt hotell som närmsta granne har vi möjlighet att erbjuda en helhetslösning. På Lindholmen Conference Centre kan du hålla i företagsevent, banketter, teambuilding, kick-off, affärslunch, mässor, lanseringar, frukostseminarium, personalfester, personalaktiviteter och massa mer. En given mötesplats för ert specifika konferenskoncept i Göteborg.

Kontakt

Evelina Wahlsten

Bokningsansvarig
031-772 39 50
bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

Helena Olofsson (Föräldraledig)
Eva Tobisson (Vikarie)

Försäljningsansvarig
031-772 39 90
eva.tobisson@chalmerskonferens.se

BESÖKSADRESS / LEVERENSADRESS

Chalmers Konferens & Restauranger
Lindholmen Science Park
Lindholmspiren 5
417 56 Göteborg

POSTADRESS

Lindholmen Science Park
Att: Chalmers Konferens & Restauranger
Box 8077
402 78 Göteborg

SÅ KOMMER DU TILL LINDHOLMEN…

…med direktbuss

Det bästa sättet att ta sig till Lindholmen är med buss. Linje 16 går var 3:e minut vid högtrafik på morgonen och på eftermiddagen eller med elbuss linje 55. Från Centralen (Nordstan) till Lindholmen tar det 6-8 minuter. Du kan även ta bussarna 23, 30, 31, 99, 126, 165, 199, 402 och 510. Tre hållplatser ligger i Lindholmen Science Park: Pumpgatan, Regnbågsgatan och Lindholmen. För besökare till Campus Lindholmen och huvudbyggnaden Lindholmspiren 3-5 är närmaste hållplatsen Lindholmen.

…med bil

Lindholmen Science Park ligger nära Göteborgs centrum. Från centralen till Lindholmen tar det endast 5-10 minuter med bil.

Från Götaälvbron eller Tingstadstunneln

Kör mot Norra Älvstranden till Lindholmsmotet. Tag vänster under järnvägen mot Lindholmen. Tag sedan första vänster in på Lindholmsallén.

Från E6:an, E20 eller riksväg 45

Följ skyltar mot Norra Älvstranden till Lindholmsmotet. Tag vänster under järnvägen mot Lindholmen. Tag sedan första vänster in på Lindholmsallén.

Från Älvsborgsbron

Kör mot Norra Älvstranden genom Lundbytunneln. Följ skyltar mot Norra Älvstranden och sedan Lindholmen.

…med färja

Färjan Älvsnabbare är gratis och går var 10:e minut mellan Stenpiren och Lindholmspiren vardagar mellan kl 07.00-18.00. Resan tar endast några minuter. Du kan även åka Älvsnabben som går mellan Lilla Bommens Hamn -> Stenpiren -> Lindholmspiren -> Slottsberget -> Eriksbergs färjeläge. Där betalar du enligt gängse taxa.

…med cykel

Det är en trevlig tur att ta cykel till Lindholmen. Från centrum tar du enklast Götaälvbron och följer sedan skyltarna mot Lindholmen, som går parallellt med Lundbyleden. Från Centralen tar turen ca 20 minuter. Det går också bra att cykla till någon av färjelägena och ta cykeln på färjan till Lindholmen.

Parkering

Parkering i anslutning till Lindholmen Conference Centre finns utanför huvudbyggnaden, Lindholmspiren 3-5. Mot avgift i automat – 12 kronor i timmen mellan kl 8-22, övrig tid 2 kr per timme.

Parkering finns även i parkeringshuset intill huvudbyggnaden. Besöksparkering på plan 1-2. Mot avgift i automat.

Genom att använda Telefonparkering betalar du bara för din exakta parkeringstid och betalning sker genom ett telefonsamtal eller via appen ”Parkering Göteborg” (Android och IPhone). Läs mer om tjänsten på www.p-bolaget.goteborg.se/telefonparkering

Tillbaka till startsidan för våra två anläggningar för konferens

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950


Bokningskategori:*
Anläggning:*
Antal gäster:

Namn:*
Telefon:*
Företag:

E-post:*
Datum:*
Tid:

Meddelande:


Kontakt

Evelina Wahlsten

Bokningsansvarig
031-772 39 50

bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

Helena Olofsson (Föräldraledig)
Eva Tobisson (Vikarie)

Försäljningsansvarig
031-772 39 90
eva.tobisson@chalmerskonferens.se

newslatter