FÖRETAGSEVENT OCH ARRANGEMANG I GÖTEBORG

Chalmers Konferens & Restauranger hjälper er till ett lyckat företagsevent i Göteborg! Hos oss kan ni ordna både större och mindre arrangemang och njuta av en festlig kväll tillsammans. Skapa en stämningsfull bankett med ståtliga långbord eller en skönt avslappnad känsla med öar av bord. I våra festlokaler erbjuder vi också härliga möjligheter till underhållning med våra olika scener där vi anpassar belysning, ljud och ljus.

Är du nyfiken på hur du kan utforma ditt företagsevent? Nedan har vi samlat lite information om vilka möjligheter som finns i våra olika salar. Känner du dig osäker eller vill ha vägledning direkt, varmt välkommen att kontakta oss på telefon 031 – 772 39 50 eller på bokning@chalmerskonferens.se.

Kontakt

Mia Stenberg

Driftschef Johanneberg
031-772 39 50
bokningjohanneberg@chalmerskonferens.se

Malin Andersson

Projektledare Lindholmen
031-772 39 50
bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

Helena Olofsson

Försäljningsansvarig
031-772 39 90
helena.olofsson@chalmerskonferens.se

Chalmers Conference Centre

Välj Chalmers Conference Centre för ditt företagsevent i Göteborg och utforma ditt arrangemang i någon av våra fyra olika festlokaler; Kårrestaurangen, Restaurang Hyllan, Volvofoajén eller Wijkanders.

Kårrestaurangen erbjuder flera olika möjligheter för middagar, banketter och arrangemang, med uppdukningar för upp till 700 personer!:

  Läs mer...

  I kårrestaurangen har vi möjlighet att bygga upp en scen i kortsidan av festlokalen och givetvis kan vi boka ljud och ljus via oss för eventuella scenframträdande. Vi rekommenderar även att man bokar extra interiörbelysning för att få en snygg inramning vid ditt företagsevent eller arrangemang. Vid arrangemang i kårrestaurangen måndag – fredag kan vi tidigast erbjuda start på servering kl. 18:00 med anledning av ommöblering av lokalen.

  Restaurang Hyllan är vår á la carte restaurang på våning två i kårhuset som kan nyttjas som festlokal. Restaurangen är perfekt för slutna middagssällskap från 25 personer som vill ha en lugn och stämningsfull sittning. Hyllan erbjuder max 100 sittande gäster, vid långbord och/eller buffé rekommenderar vi sällskap om max 70 – 80 personer.

  Volvofoajén nyttjas oftast i samband med konferens i RunAn (vår största konferenssal) och då ofta för mingel med en maxbegränsning på tre plan om 400 – 450 personer.

  Läs mer...

  Det går dock utmärkt att använda Volvofoajén för företagsevent och arrangemang. Vid en sittande bankett eller middag finns det plats för 200 personer på långbord. Vid en sittande tillställning tillkommer en möbleringskostnad samt eventuell lokalhyra.

  Wijkanders festvåning har möjlighet anordna fester, bröllop, konferensmiddagar eller mingelmiddagar med olika former av musikarrangemang eller tillställningar.

  Läs mer...

  Vi tillgodoser era önskemål och behov med menyanpassade förslag med fokus på service & kvalité av högkvalitativa maträtter och råvaror. Välkomna att boka Ert arrangemang på Wijkanders festvåning.  

  Festmenyer

  En härlig festmåltid utgör ofta det centrala vid ett event. Våra kockar komponerar all mat med stor omsorg och vår erfarna personal gör också allt för att er dukning och servering ska bli både stilfull och högklassig. På Chalmers Conference Centre erbjuder vi allt från varierande middagsmenyer till lyxigare kvällsmenyér och lättare buffér  - serverat i våra unika miljöer vi har i våra festlokaler. Givetvis har vi även ett brett sortiment av snacks, tapas och andra snittar för mingel. Vi skräddarsyr alltid våra måltider – ingenting är omöjligt!
  Här kan du se ett urval av vad vi erbjuder inom mat och dryck på Chalmers Conference Centre.

  Lindholmen Conference Centre

  På Lindholmen Conference Centre erbjuder vi dig möjlighet att anordna ditt företagsevent i våra tre olika festlokaler; Lindholmshallen, L’s Resto och L's Kitchen. Njut av god mat och en vacker omgivning med närhet till vattnet längs med kajerna på Lindholmen i Göteborg.

  Lindholmshallen har en kapacitet för upp till 500 personer som mest för middagar, banketter eller arrangemang. Vi kan även möblera med runda bord i vår festlokal, som man kan skräddarsy med enklar medel för att få den miljö och känsla för ert företagsevent.

   Läs mer...

   I lokalen finns en större scen för framträdande och tal, och vi hjälper givetvis till med kompletterande ljud, ljus osv för att festen ska bli lyckad! I foajén utanför festlokalen har man möjlighet att servera fördrink och samla gästerna inför kvällens arrangemang. Här kan man även ha mingel efter sittningen och sätta upp barer

   L’Resto har en vidunderlig utsikt över älven och hamninloppet, vilket gör restaurangen till en perfekt festlokal för upp till 120 personer med en befintlig bar i lokalen och möblerat för servering. Det finns också plats för en mindre scen, som man kan boka via oss, tillsammans med ev miljöbelysning, ljud och ljus. L´s Resto lämpar sig väldigt väl för mingel och afterwork bjudningar, med ett läge mitt i hjärtat av Lindholmen.

   I vår stora öppna yta på gatuplan i Lindholmen Science Park, som dagtid fungerar som lunchmatsal finns stora möjligheter för mingel och kvällsarrangemang, med panoramautsikt över Lindholmen, och med högt i tak, vilket ger en spektakulär inramning på ett företagsevent eller middag.

   Festmenyer

   De rätta mat- och dryckesvalen ramar in och lyfter ert företagsevent. Vi formar alltid alla menyer helt efter era önskemål, och väljer noggrant ut alla råvaror med stor omsorg. På Lindholmen Conference Centre komponerar våra kockar menyer både för större banketter till mindre och medelstora företagsevent. Berätta för oss om ditt arrangemang, så ordnar vi rätt mat och dryck för just ert företagsevent!
   Här kan du se ett urval av vad vi erbjuder inom mat och dryck på Lindholmen Conference Centre.

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950

    Bokningskategori:*

    Anläggning:*

    Antal deltagare:

    Namn:*

    Telefon:*

    Företag:

    E-post:*

    Datum:*

    Tid:

    Meddelande:

    Kontaktpersoner

    Linda Fahlman

    Driftschef Johanneberg
    031-772 39 50
    bokningjohanneberg@chalmerskonferens.se

    Malin Andersson

    Projektledare Lindholmen
    031-772 39 50
    bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

    Helena Olofsson

    Försäljningsansvarig
    031-772 39 90
    helena.olofsson@chalmerskonferens.se

    newslatter