L´S KITCHEN - Lunch, Take away och Festvåning i Göteborg

VEGGIE, FISH, MEAT eller SALAD?

På vårt mattorg hittar du mat med inspiration från både husmanskost och det globala köket. Välj mellan 5 olika rätter som mättar alla sorts magar. I vår lunchservering betalar du snabbt och enkelt med ditt gästkort (skaffas via din arbetsgivare, i kassan eller i Visitor Centre) och väljer sedan kök efter hunger och matsug. Alla i sällskapet kan välja vilket kök som helst innan ni sätter er och äter gemensamt vid valfritt bord.

Du kan från november 2016 även välja rätt efter hur stort koldioxid-avtryck du vill göra – läs mer här och leta efter ”fotavtrycks-symbolen” på vår meny!

SALAD

Dagens fiskrätt serveras här, ofta med lokala smaker. Givetvis köper vi MSC-certifierad fisk i största möjliga mån.

MEAT

Med de finaste av råvaror i grunden serverar vi här dagens köttalternativ, baserat på säsongens smaker.

SALAD

I vårt salladskök serveras alltid vår klassiska Ceasar-sallad samt veckans sallad. För dig som vill äta lite lättare på lunchen!

VEGGIE

Missa inte att prova vårt vegetariska alternativ – alltid en varmrätt med mättande komponenter från växtriket!

L'S EXPRESS

Har du bråttom, eller vill du ta med dig maten? Vår nya take-away butik L´s Express serverar alla L´s Kitchens rätter som take-away, med en egen snabbkassa. Välkommen in i butiken!

 

ÖPPETTIDER

 

KONTAKT

Vår foodcourt

Matig lunch

Facebook-flöde

2 months ago

L's Kitchen

Alla dagar är klimatsmarta dagar, men idag belyser vi det lite extra i och med Chalmers hållbarhetsdag. Från hösten 2016 så är vår mat som serveras i L´s Kitchen och L´s Express på Lindholmen miljömärkt i form av ett kalkylerat CO2-utsläpp på alla maträtter. Målet med detta är att långsiktigt servera mat som är mer hållbar samt att informera dig som gäst om matens miljöpåverkan. ...

View on Facebook

2 months ago

L's Kitchen
View on Facebook