Konferensanläggningar > Lindholmen > Decibel

MÖTESRUM DECIBEL

Decibel är och ska vara ett flexibelt presentationsrum. Du ska själv på ett enkelt sätt möblera lokalen som du vill ha den, anpassat efter syfte och antalet personer under dagen. Vi tror på att skapa en avslappnad miljö som gäster ska trivas i. Några kanske vill stå, några sitta och några ligga – vi har alla våra sätt att skapa kreativitet och ta emot information på ett bra sätt. Max sätter vi dock till 50 personer i biosittning.

Vem passar rummet till?

Detta rum är för dig som vill imponera ljudmässigt på din publik. Du kanske vill visa din senaste lansering eller bjuda in till pressträff. Du kanske är ett företag som vill synas och höras på Lindholmen? Decibel är fönstret ut till människorna och företagen som verkar här. Med sitt strategiska läge och stora skyltfönster mitt på Lindholmen Science Parks gågata är du mitt i centrum. Kanske du vill skapa ett show room, verka med ett pop-up kontor några dagar i veckan eller spela in en livepodd framför publik? Möjligheterna är många.

Teknikmässigt? Det är enkelt, snyggt och med kvalitet.

Här hittar ni ett unikt ljudsystem från Dynaudio och Yamaha. 7.2-surroundsystem med infällda högtalare ur S4-serien från danska Dynaudio. Ett av världens mest framstående och välrenommerade ljudföretag. Kraftfull referensförstärkare, Yamaha RX-A3080, med fantastisk dynamik och alla moderna streamingmöjligheter. Lägg till en projektor från Hitachi, CP-WU8451, med hög upplösning (WUXGA) samt bra ljusstyrka och skärpa. Motordriven projektorduk. 360 cm bred inställd för 16:10- eller 16:9-format. Självklart finns även ett lättbegripligt styrsystem med möjlighet att tillfälligt stänga av bilden vid behov. I lokalhyran finns det även möjlighet att mot ett tillägg inkludera en fast dator och kamera för Skypemöten.

Lokalen inkluderar även ett litet pentry med kylskåp och egen toalett.

Kontakt

Evelina Wahlsten

Bokningsansvarig
031-772 39 50

bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

Perfekt för presentationer

Stora fönster mot gågatan

Fantastiskt ljud

Flexibel möblering

High-fidelity

Mitt i science park

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Vill du göra en bokningsförfrågan eller har övriga frågor fyll i nedanstående formulär eller ring oss på 031-772 3950


Bokningskategori:*
Anläggning:*
Antal deltagare:

Namn:*
Telefon:*
Företag:

E-post:*
Datum:*
Tid:

Meddelande:


Kontaktpersoner

Evelina Wahlsten

Bokningsansvarig
031-772 39 50

bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

Helena Olofsson (Föräldraledig)
Eva Tobisson (Vikarie)

Försäljningsansvarig
031-772 39 90
eva.tobisson@chalmerskonferens.se