KONFERENS I GÖTEBORG

Planerar du konferens i Göteborg? Vi erbjuder moderna konferensrum och konferenslokaler för event, möten och konferens. Vi bedriver två anläggningar så oavsett om du vill förlägga din konferens på Chalmers campus med närhet till Avenyn eller om du vill ha närheten till vattnet vid Lindholmen så har vi lokalerna! Gemensamt för de båda anläggningarna är att de ligger i centrala Göteborg som du når enkelt med buss, spårvagn eller båt!

Vi har mångårig erfarenhet och vår personal hjälper er alltid att hitta de bästa lösningarna så att ni och era konferensdeltagare får en bra och givande konferens hos oss. Vi har fokus på att alltid ge er personlig service utöver det vanliga.

Då vi har många olika lokaler på våra två konferensanläggningar i Göteborg, så har vi också många möjligheter att erbjuda passande lokaler till just din konferens, så hör av dig med ditt behov så hjälper vi dig hitta rätt!

Chalmers Konferens & Restauranger är ett fristående aktiebolag med uppdrag att utveckla och skapa förutsättningar för möten på Chalmers två Campus, Johanneberg och Lindholmen. Vi ingår i koncernen Chalmers Studentkårs Företagsgrupp som ägs och drivs av Chalmers Studentkår.

Verksamheten omfattar idag ett flertal restaurang- och caféenheter samt konferensverksamhet i prisbelönta lokaler och arrangemang för upp till 1000 deltagare. Vi vill att alla, oavsett personliga förutsättningar skall kunna besöka oss. Tillgänglighetsdatabasen håller vi aktuell information om våra entréer och lokaler uppdaterad.

Söker du konferenslokal i Göteborg - Välkommen till oss på Chalmers Konferens & Restauranger!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÅRA KONFERENSLOKALER

Konferens på Lindholmen

Lindholmen Conference Centre är en högteknologisk konferensanläggning belägen inne på Lindholmen Science Park med Göta älv som närmsta granne, endast 7 minuter från Centralstationen. Vår största lokal Konferenshallen rymmer upp till 600 personer i biosittning. Därutöver har vi flertalet konferenslokaler i olika storlekar för innovativa och effektiva möten.

Vår granne Radisson BLU Riverside hotel erbjuder logi för våra konferensgäster och vårt kök serverar förstklassig lunch och fika, antingen i vår konferenslunchrestaurang eller utanför Konferensrummet.

Vi har även utmärkta ytor för allt från företagsarrangemang, utställningar, middagar och mottagningar, där du kan skräddarsy ditt event utefter dina behov! Välkommen att boka din konferens i Göteborg på Lindholmen Science Park.

Läs mer om Lindholmen Conference Centre:

Besök oss på Lindholmspiren 5, 41756 Göteborg eller klicka här för vägbeskrivning.

Konferens på Chalmers

Vårt flaggskepp på Chalmers Conference Centre är givetvis vår konferenslokal RunAn, som har plats för 450 personer i en klassisk gradängsittning.

Utöver RunAn har vi flertalet konferensrum, perfekt för dig som söker en central konferenslokal i Göteborg.

Våra väl tilltagna foajéer har en panoramautsikt över Chalmersplatsen, entrén till Chalmers campus, och lämpar sig väl för utställning och mingel i samband med ert möte eller event.
Vi har stora möjligheter för banketter och middagar, för upp till 700 personer, och mat är vår passion!
Läs mer om Chalmers Conference Centre 

Besök oss på Chalmersplatsen 1, 41258 Göteborg eller klicka här för vägbeskrivning.

HITTA TILL VÅRA TVÅ KONFERENSANLÄGGNINGAR

newslatter